Trim Competitie Oost viert 45 jarig bestaan.

Geesteren Op donderdag 9 mei vierde de Trim competitie Oost haar 45 jarig bestaan in zaal Kottink te Geesteren. 45 jaar geleden is de trim opgericht door een aantal volleybal liefhebbers uit Geesteren. De destijds gekozen voorzitter is nog (na een korte afwezigheid) steeds de huidige voorzitter van de commissie in de persoon van Theo Meijer.

Er is een grote opkomst tijdens de feestavond en de gezelligheid zit er gelijk al in doordat er een accordeonist, de vooraf aangemelde 250 leden verwelkomt bij de ingang. Het receptieboek wordt door de leden getekend en het eerst kopje koffie wordt ingeschonken.

Theo Meijer heet iedereen van harte welkom en opent de avond. Een belangrijk onderdeel van de feestavond is de prijsuitreiking van het seizoen 2018/2019. Ook aan de inwendige mens is gedacht, er wordt aangekondigd dat er later op de avond een warm en koud buffet zal zijn.

De trim competitie bestaat inmiddels uit 32 dames teams en 14 heren teams. Zij komen uit in respectievelijk 4 en 2 klassen. Iedere donderdag vinden de wedstrijden plaats in de sporthallen van Tubbergen (Vlaskoel) Ootmarsum (de Schalm) en Geesteren (de Ransuil). Tijdens het jubileumfeest worden de beheerders van de kantine in het zonnetje gezet, zij moeten naar voren komen en ontvangen een fraaie bos bloemen. Ieder donderdag staan deze beheerders gastvrij klaar voor de spelers en speelsters, met een kopje koffie, een hapje of een drankje.

Een speciaal woordje was er ook voor de wedstrijdleiding, dit jaar in Tubbergen onder leiding van Johnny Leferink en in Ootmarsum door Sannie Swak. In Geesteren wordt dit door de bijna voltallige commissie gedaan. Een applaus waardig!

De commissie leden worden bedankt voor hun vrijwillige inzet gedurende het hele jaar. Ook Harrie Steggink wordt in de schijnwerper gezet, een zo’n goede landelijk bekende scheidsrechter die inzetbaar is voor de Trim én dit belangeloos doet, is een aanwinst voor de vereniging.

Er wordt overgegaan naar de prijsuitreiking, na een competitie seizoen met elkaar te hebben gevolleybald zijn uiteindelijk de kampioenen van 2018/2019 in de hoogste klassen bekend. Bij de dames en de heren gaat de eerste prijs naar volleybal vereniging: Set-up. Beide teams zijn aanwezig en ontvangen de wisselbeker en een goed gevulde enveloppe.

De overige prijzen en bij behorende enveloppes zijn gegaan naar:

Dames 1e Klasse:

1e Rosstars H1
2e Tornado H2
3e Kadoeng H1

Theo Meijer bedankt namens de trimcompetitie iedereen voor het sportieve, enthousiaste volleybal seizoen en nodigt iedereen uit voor de jaarvergadering as 13 mei om 20.00 uur wederom bij zaal Jan Kottink.

Het officiële gedeelte van de avond wordt afgesloten en het feest gaat verder met muziek van Toon Lansink, de sfeer zit erin en de beentjes gaan van de vloer, de hele dansvloer is in gebruik. Het was een zeer geslaagde feest- en jubileumavond en werd afgesloten om 24 uur met een daverend applaus van alle leden.