Volleywood een waar volleyfestijn

De organiserende volleybalvereniging Tornado Geesteren kijkt met een trots gevoel terug op de 1ste editie van Volleywood.

Zaterdag 27 augustus ging de 1ste editie van Volleywood Geesteren van start. Die naam is ontstaan doordat Piet Hein Oude Wesselink spontaan het voor Geesternaren bekende Boon’nbos ter beschikking stelde.

De organiserende Volleywood commissie Michel Wallerbosch, Jan Hemmer, Piet Hein oude Wesselink, Cheryl Kemna, Ilja Heerts, Frans Heesing, Martin Olimulder, René Hutten en Esmee Huzink hebben de afgelopen twee maanden veel tijd geïnvesteerd om het toernooi vlekkeloos te laten verlopen. En dat is zeer zeker gelukt.

In het bos is een heus volleybalfestijn uit de grond gestampt. “Dit hebben we gerealiseerd doordat sponsoren uit het dorp de handen ineen hebben geslagen om het volleybaltoernooi niet van de radar te laten verdwijnen”, aldus de verheugde voorzitter Rene Hutten van het organiserende VV Tornado. De sponsoren, Plus Supermarkt Wallerbosch en  Slagerij Hemmer, zorgden voor de nodige middelen om het bos sfeervol aan te kleden. Tevens zorgden ze voor een live band, dj, barbecue en genoeg ‘dorstlessers’. Ingrediënten die van Volleywood een waar Volleyfestijn hebben gemaakt.

Vanuit het bos hebben vrienden, bekenden, vage kennissen of familie, sportief tegen elkaar gestreden op de naastgelegen trainingsvelden van Stevo. Het team ‘Niemand’ is winnaar geworden van de 1ste editie Volleywood Geesteren, zaterdag op de Peuverweide.

FullSizeRender

De jonkies Babeth Slag, Femke Gehring, Sophie van Heumen, Jorieke Meijer en Mandy Weghorst versloegen in de finale de oudere garde, het team ‘Boem Boem Boon’ met een sterke vertegenwoordiging van de familie oude Wesselink, de Boon’n Boys. De jonkies wisten met serves druk en tactisch slim spel de finale te winnen. En werden hierdoor trotse winnaar van de Volleywood Boon’n Bos wisselbokaal.

Wat was het zaterdag, met die geweldige weersomstandigheden, een belevenis in het Boon’n Bos. De organisatie was tevreden met de aanmelding van 25 teams die allen zichtbaar genoten van het volleyballen en de sfeer in het Boon’n Bos. Een prachtige evenement waar sport en plezier werden gecombineerd.

IMG_3325IMG_3336

Een opperbeste stemming was er bij de deelnemers en het publiek, die menig maal complimenten uitdeelden aan de Volleywood commissie. De band Dr. Blade zorgde voor de vrolijke noot en veel vrijwilligers hielpen mee om het iedereen naar de zin te maken. De aanwezige kinderen hadden volop plezier bij de zwembadjes die zorgen voor afkoeling.

IMG_3358 IMG_3356

Sponsoren  Michel Wallerbosch en Jan Hemmer  waren zeer tevreden, “natuurlijk zijn er verbetering die zeker zullen worden doorgevoerd, maar  de 1ste editie Volleywood is goed geslaagd”.

Beide sponsoren hebben aangegeven dit evenement een vervolg te geven, binnenkort zal de 1ste editie Volleywood worden geëvalueerd en zal ook de nieuwe datum voor de 2de editie van Volleywood 2017 bekend worden gemaakt.

Volleywood-Sponsoren-xs