Tornado D1 is er klaar voor supporters jullie ook?

“De ploeg staat er, er is sprake van gezonde wedstrijdspanning. De selectie heeft hard gewerkt en is intensief getraind en fanatiek toegewerkt naar deze wedstrijd. Ook is de sfeer fantastisch, het plezier straalt er vanaf. Er wordt veel gespeculeerd over de wedstrijd, fysiek en mentaal zit het wel goed. Ook de tegenstander is geanalyseerd hun sterktes en zwakten zijn bekend” aldus trainer/coach Patrick te Vaarwerk.

”We verwachten een goed resultaat, het team is er toe in staat om dit te realiseren. De meiden zullen in ieder geval hun best doen en de afgesproken taken trachten uit te voeren. Verder zal de steun van de supporters die ons vanavond ondersteunen goed doen”

Supporters kom massaal naar Ootmarsum en steun Tornado D1. De wedstrijd tegen Set-up’65 D3 begint vanavond om 20.30 uur, kom op tijd om een mooie plek te bemachtigen, be there, bijzijn is meemaken.