Tornado D1 is aan het aftellen.

In de 3de Divisie is het op alle fronten spannend. Vrijdagavond staat in sporthal de Schalm in Ootmarsum de wedstrijd Springendal-Set-Up’65 D3 tegen Tornado Geesteren D1 op het programma. Bovenin is er tussen koploper (Tornado) en de nummer twee (Set-up’65) drie puntjes verschil, met de opmerking dat Tornado een wedstrijd minder heeft gespeeld. Het is dan ook logisch dat deze twee teams elkaar met haviksogen in de gaten zullen houden voor wat betreft hun resultaten en nog te spelen wedstrijden.

Het is niet zomaar een wedstrijd, er wordt gestreden om de titel in de 3de divisie. Tornado zal er alles aan doen om de koppositie tegen Set-Up’65 te verstevigen, maar dit gaat niet vanzelf. Alle puzzelstukjes dienen in elkaar te vallen. Tornado zal wederom enthousiast moeten spelen, goed blokkeren en in het achterveld solide verdedigen en passen. Zodat de spelverdeling de voorwaartsen strak en gevarieerd kan bedienen. Dan zal Tornado ook tegen Set Up’65 een vuist kunnen maken, en de wedstrijd naar zich toe trekken.

Beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Op de Nevobo site wordt een 3-2 overwinning voorspeld voor Tornado, Tornado zal laten zien dat ook de Nevobo met de voorspelling gelijk kan hebben.

Daarbij gaat het team ervan uit dat vele supporters vrijdagavond 15 maart de meiden komen aanmoedigen, deze steun zal voelen als de “twaalfde man” om maar even in voetbaltermen te spreken. En met deze steun voelt het als of je al met 1 set voorstaat, en dat zou het verschil wel eens kunnen maken. De wedstrijd begint vrijdag om 20.30 uur in sporthal de Schalm te Ootmarsum, be there!!