Tornado benoemt Ivo Sanders als trainer/coach voor de D2

De Technische Commissie en het bestuur van Tornado zijn zeer content met de benoeming van Ivo Sanders als trainer/coach van dames 2 voor het seizoen 2019-2020.

“Volgend volleybalseizoen start ik als trainer/coach bij het tweede team van Tornado Geesteren. Dat doe ik samen met Annet de Kinkelder. Zij zal de rol als assistent trainer/coach gaan vervullen. Voor mij is Tornado een vereniging die gezelligheid uitstraalt en met o.a. de jeugd zo goed mogelijk wil presteren.

Als speler heb ik altijd bij Set-Up’65 gespeeld en het hoogst mogelijke behaald binnen de vereniging. Na vele blessures heb ik besloten om te stoppen met spelen en ben uiteindelijk gaan trainen en coachen. Ik heb mijzelf bij Set-Up’65 verder ontwikkelt als trainer/coach. Toch vond ik een nieuwe uitdaging bij Rosstars en heb daar een mooie tijd gehad waar prestatie en gezelligheid hand in hand gingen. Daarna was ik trainer/coach van het tweede damesteam van Dynamo Tubbergen om vervolgens weer terug te keren bij Set-Up’65 en daar het derde damesteam en meisjes B1 te trainen en coachen.

Menig (open club)kampioenschappen, promoties en bekerfinales heb ik mogen spelen en coachen, maar gezelligheid en ontwikkeling van speelsters stond voorop.

Samen met Annet willen wij aandacht geven aan het tweede damesteam van Tornado. Wij gaan het komend seizoen het maximale uit de speelsters en het team halen!”