Hoofdsponsor PMA Schilders voorziet jeugd Tornado MA1 van nieuw wedstrijdtenue

PMA Schilders is in 2009 ontstaan door het samengaan van de schildersbedrijven Plegt-Maathuis uit Geesteren en Arendshorst Schilders uit Vriezenveen. Het schildersbedrijf heeft 15-20 medewerkers in dienst, is eigendom van Robert en Ingrid Maathuis uit Geesteren en sponsort al jaren diverse sportverenigingen en -activiteiten.

Met Slagerij Hemmer als hoofdsponsor en tevens shirtsponsor van Tornado 1, aangevuld met PMA Schilders heeft Tornado, al jaren,  een betrokken koppel als hoofdsponsoren die de volleybalvereniging een warm hart toedragen.

Dat PMA Schilders nu ook Tornado MA1 voorziet van een nieuw wedstrijdtenue is geweldig. Op deze wijze leggen zij de verbinding tussen de talentvolle jeugd en de selectie van Tornado D1 en D2.

Tornado is continu bezig is zich een weg te banen naar de top van de regionale volleybalwereld. “Hierbij is het doel een zo hoog mogelijk divisieniveau te spelen met intern opgeleide spelers

En deze visie van Tornado deelt PMA Schilders, met name het doel om zo hoog mogelijk niveau te spelen met eigen opgeleide spelers. “Wij zien graag dat de jeugdige spelers een kans krijgen om in Tornado 1 te spelen”, laat Robert Maathuis weten.

Op de foto: Birthe Masselink, Indy Maathuis, Mayris Hutten, Isa Kottink, Loes Kokhuis, Nina Droste, Analyn Wigger, Moud Kokhuis, Nienke Hutten, Sam Koopmans, Kim Paus, trainer/coach Klaske de Vries en Sponsor Robert Maathuis